Informatiebijeenkomst borstvoeding Haga Juliana Geboortecentrum 2020

Het Haga Juliana Geboortecentrum organiseert meerdere keren per jaar een borstvoedingsbijeenkomst. Deze borstvoedingsbijeenkomst is bedoeld voor (aanstaande) moeders en hun partner. De avond bestaat uit een presentatie over de voordelen en praktische aspecten van borstvoeding. Daarnaast krijg je tijdens deze avond alle gelegenheid om je vragen te stellen aan de borstvoedingscoach/ lactatiekundige.

Misschien heb je al besloten om je kind borstvoeding te geven of misschien twijfel je nog hierover. Kom dan voor meer informatie over borstvoeding naar de voorlichtingsavond in het Haga Juliana Geboortecentrum.

De bijeenkomst kost €15 voor 2 personen. Dit bedrag betaal je contant bij binnenkomst. Je kunt dit bedrag niet pinnen. De borstvoedingsbijeenkomsten zijn van 19.00 tot 21.00 uur in het Haga Juliana Geboortecentrum, locatie Leyweg.

Klik hieronder op de datum van uw voorkeur om je aan te melden voor de informatiebijeenkomst. Er is plaats voor maximaal 20 personen.

  • 23 januari 2020
  • 2 maart 2020
  • 16 april

Inschrijven kan via de website van het Haga Juliana Geboortecentrum

Is een bijeenkomst volgeboekt maar heb je wel interesse? Stuur dan een e-mail naar Fransiska van der Haar via f.vanderhaar@hagaziekenhuis.nl. Dan hoor je of er binnenkort een bijeenkomst bij komt.