Informatiebijeenkomst Haga Juliana Geboortecentrum

Het Haga Juliana Geboortecentrum organiseert meerdere keren per jaar een informatiebijeenkomst voor aanstaande ouders. Tijdens deze avond wordt je geïnformeerd over de laatste weken van de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Ook wordt er informatie gegeven over de verschillende vormen van de pijnstilling en de voeding voor de baby.

Bij verschillende bijeenkomsten zal Sabina Luijk aanwezig zijn.

De informatiebijeenkomst is in het Auditorium, route B1.1 op locatie Leyweg en duurt van 15.45 tot 17.15 uur. Van 15.00 – 15.45 uur en van 17.15 – 18.00 uur kun je een bezoekje brengen aan de kraammarkt. Deze is naast het Auditorium.

Programma

Het programma van deze bijeenkomsten ziet er globaal als volgt uit:

  • 15.00 uur: Aanvang kraammarkt. Je vindt hier onder ander stands met kleding, informatie over kinderopvang, geboortefotografen en meer.
  • 15.45 uur: Start van de eerste presentatie. Verschillende sprekers houden een presentatie. Daarnaast is er een kort filmpje te zien met daarin een sfeerimpressie van de afdeling.
  • 17.00 uur: De sprekers staan bij de informatiestands om je vragen te beantwoorden. Ook is er een borrel. U kunt tot ongeveer 18.00 uur rondlopen op de kraammarkt.

Tijdens de bijeenkomst zijn de volgende mensen aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden: een verloskundige, een kraamverzorgende, een verpleegkundige, een lactatiekundige (deskundige op het gebied van borstvoeding), een klinisch verloskundige, een gynaecoloog en een bevallingscoach.

Data en inschrijven

De bijeenkomsten worden gegeven op de volgende data:

2019

  • 12 september 2019
  • 21 november 2019

Je kunt zich hier inschrijven.