Locatie Bohemenwijk – Hoefbladlaan

Adres:

Locatie Bohemenwijk
Hoefbladlaan 90
2555 EJ Den Haag

Verloskundige praktijk Bohemenwijk

Vanuit de ‘Verloskundigenpraktijk Marga Kortekaas & Kirsten Heetkamp’  voorzien we de regio Den Haag van gespecialiseerde verloskundigen zorg. Wanneer je op zoek bent naar een ervaren verloskundige ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt hiervoor op verschillende locaties in Den Haag bij ons terecht, waaronder op onze hoofdlocatie in Bohemen. We vertellen je hier graag meer over, dus lees vooral verder.

De verloskundige in Bohemen, Waldeck en Vogelwijk

Vanuit onze hoofdlocatie van onze verloskundigenpraktijk willen we meer bieden dan alleen verloskundige hulp bij jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Het proces van zwanger worden tot aan je bevalling en daarna, staat bol van nieuwe ervaringen waar we je graag in begeleiden.

In iedere fase van dit proces kan de behoefte aan zorg veranderen; wij passen ons daar zoveel mogelijk op aan zodat jij je gehoord en geborgen voelt. Iedere vraag van spierkrampen tot waterbevalling kan gesteld worden.

Als je een kinderwens hebt, is de preconceptie een belangrijke periode; dit is de periode die ligt tussen het overwegen en het ontstaan van een zwangerschap. Tijdens een kinderwens-consult geven wij onder anderen informatie over een gezonde leefstijl  en het tijdig opsporen van eventuele risicofactoren voor moeder en kind bij jouw zwangerschapswens. Door dit vóór de zwangerschap in kaart te brengen, kunnen we adviezen geven (of een enkele keer verwijzen naar een specialist) om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten.

Passend advies

De voorkeuren en wensen die vrouwen bij hun zwangerschap en bevalling hebben, verschillen per persoon. Sommige willen graag thuis bevallen, terwijl andere juist heel graag in het ziekenhuis willen bevallen. We begrijpen dit maar al te goed en zullen altijd op zoek gaan naar een goed advies dat past bij jouw/jullie wensen. Wij begeleiden je zowel bij een thuisbevalling als bij een ziekenhuisbevalling. Bij een ziekenhuisbevalling heb je de keuze tussen het HagaZiekenhuis en het HMC (voorheen Bronovo en Westeinde ziekenhuis).

Mocht je tijdens de zwangerschap onder controle zijn van het ziekenhuis (de gynaecoloog), dan kun je ook bij ons terecht voor de verloskundigen zorg die bij de kraamtijd hoort. En wil je ons van tevoren al ontmoeten? Dat kan altijd.

Het team

Ons team bestaat uit meerdere ervaren verloskundigen. De spil wordt gevormd door Marga Kortekaas en Kirsten Heetkamp, die al jarenlange ervaring hebben in de verloskunde waarvan al 8 jaar in een vast team met Sabina en Zehra. We vinden het belangrijk dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit die onze praktijk biedt en blijven daarom continu onze kennis en vaardigheden verbeteren. Op onze teampagina vind je meer informatie over het gehele team.

De voordelen van Verloskundigenpraktijk Marga Kortekaas & Kirsten Heetkamp

Bewust is ervoor gekozen om een kleine verloskundigenpraktijk te zijn die vanuit meerdere locaties werkt om in de wijk, dicht bij de cliënten, de zorg te kunnen aanbieden. Onze verloskundigenpraktijk in Den Haag in de wijk Bohemen is namelijk één van onze zeven locaties. Wij hebben gekozen voor  een relatief kleine praktijk omdat wij veel waarde hechten om ruim tijd te kunnen besteden aan de zwangerschapscontroles,  de bevalling en kraambedcontroles. Daarnaast is kennisvermeerdering een belangrijk onderwerp zoals zojuist al werd aangestipt. Vanuit verschillende werkgroepen werken we samen met andere praktijken en ziekenhuizen in de regio om de verloskundige zorg te blijven verbeteren. Daarnaast doet Kirsten Heetkamp ook promotie onderzoek binnen de verloskunde.

Met een aantal praktijken samen hebben we een eigen echocentrum ‘Het Haagse Hof’ waarvan  onze locatie op de Leyweg/Geboortehotel Haga een van de twee vestigingen is; tevens hebben we een vestiging in Laakkwartier “Calendria” (Verheeskade 509). Op deze 2 locaties kunnen we jullie zo goed mogelijk voorzien van echoscopische onderzoek door een team van professionele echoscopisten met jarenlange ervaring binnen het vak.

Neem voor informatie of inschrijven contact met ons op

Via de website, per mail of telefoon kun je contact met ons opnemen om je bij ons aan te melden. We spreken jou (en jouw partner)  dan ook graag  persoonlijk zodat we kennis kunnen maken en jullie zo goed mogelijk kunnen begeleiden gedurende de zwangerschap, bij de bevalling en gedurende kraamperiode.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken met één van onze verloskundigen of ben je op zoek naar bepaalde informatie die je niet op onze website kunt vinden, dan zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens ons telefonisch spreekuur: maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 15.30 uur.

Telefoonnummer: 070 325 89 15