Onze samenwerking met het Haga Juliana Geboortecentrum Leyweg/Sportlaan

Haga Juliana Geboortecentrum

In april 2015 zijn de afdelingen verloskunde/gynaecologie, het GeboorteHotel Haga (GHH) en het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) verhuisd van de Sportlaan naar de Leyweg. Het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC) is opgericht en bevindt zich in de nieuwbouw op de Leyweg. Het Geboortecentrum is een samenwerking tussen 17 verloskundigenpraktijken, afdeling verloskunde/ gynaecologie, JKZ en het GHH.

Spreekuurlocatie Leyweg

Onze praktijk heeft ook een spreekuurlocatie op de Leyweg, op de begane grond, route J0.1 bij de kinderfysiotherapeuten.
Je blijft ook van harte welkom op onze locatie HagaZiekenhuis, polikliniek Sportlaan of bij een van onze andere vestigingen.

Voorlichtingsmiddagen

Het Haga Juliana Geboortecentrum houdt regelmatig een gratis informatiebijeenkomst voor zwangere vrouwen en hun partner. Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over de laatste weken van de zwangerschap, de bevalling (inclusief de mogelijkheden voor pijnstilling) en de kraamperiode.

Het programma van deze bijeenkomsten ziet er globaal als volgt uit:
• 15.30 uur: Ontvangst met koffie, thee en een koekje. Medewerkers van het Haga Juliana Geboortecentrum lopen rond om vragen te beantwoorden en het is mogelijk om voorlichtingsmateriaal te krijgen bij de informatiestands.
• 15:45 uur: Start van de presentaties. Er zullen diverse presentaties gehouden worden door verschillende sprekers. Daarnaast is er een kort filmpje te zien met daarin een sfeerimpressie van de afdeling.
• Rond 17:00 uur is er afsluitend een borrel en zijn alle sprekers bij de informatiestands aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Tijdens de bijeenkomst zijn de volgende mensen aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden: een verloskundige, een kraamverzorgende, een verpleegkundige, een lactatiekundige (deskundige op het gebied van borstvoeding), een klinisch verloskundige, een gynaecoloog en een gastspreker.

Aanmelden kan via de site van het HJGC.

Bevallen

Alle bevallingen zijn op de afdeling verloskunde, op de tweede etage van het Haga Juliana Geboortecentrum, volg route J2.2.

Het GeboorteHotel Haga is op de derde verdieping, route J3.1.

Bereikbaarheid

Het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC) is bereikbaar via de hoofdingang van het HagaZiekenhuis.
Wanneer je voor je bevalling naar het HJGC komt, zullen wij je duidelijk vertellen welke ingang je moet gebruiken. Meestal is dit de hoofdingang.

Adres

Leyweg 275 (voor nieuwe navigatiesystemen Els Borst-Eilersplein 275)

2545 CH Den Haag

 

Meer informatie kun je vinden op de site van het Haga Juliana Geboortecentrum